Om oss
 
 
 
 

Om oss

Hej och välkommen! Roligt att du hittade hit. Vi är ett gäng helt vanliga tjejer inom IVF-svängen som saknade en hemsida som berör den känslomässiga biten av IVF. Så därför bestämde vi oss för att samla våra erfarenheter och skapa den här hemsidan tillsammans både för att på ett sätt bearbeta vår egen situation och för att hjälpa andra som går igenom det här.

Sidan hoppas vi ska upplysa dig om de vanliga känslomässiga fallgroparna och på olika sätt inspirera dig att verkligen ta hand om dig själv. Jag tror att både du som väntar på att få starta din första behandling och du som varit uppe i karusellen ett tag kan hitta något som passar här.

Livet kan verkligen bli ett känslomässigt kaos så att gå till någon form av samtalsstöd för att prata av sig gör gott för själen. Även kontakt med andra som går igenom detta är väldigt värdefullt för att få support och känna sig mindre ensam.

Vi fyra som är aktiva med hemsidan för tillfället är heterosexuella och är alla i förhållanden. Eftersom vi skriver om våra egna erfarenheter så saknas andra perspektiv. Hör av dig till oss om du känner att det är något som saknas på sidan eller om du vill vara med och bidra med dina egna erfarenheter.

 

Kontakt

 

 

 

 

 

My Company, 8901 Marmora Road,

Glasgow D04 89GR

Tel : 123-456-7890

E-mail: mail@demolink.org